GLK Måleri

Vi är ett team kunniga och engagerade målare som utför alla typer av måleriarbeten vid nybyggnation och renoveringar. Vi är verksamma i hela Storstockholm.

Förutom att våra arbeten skall hålla högsta kvalitet och ha ett förmånligt pris, är vi mycket måna om att du som kund skall få bästa möjliga service. När du kontaktar oss får du snabbt svar med rådgivning och ett skriftligt detaljerat kostnadsförslag, vi planerar arbetet i samråd med dig så att det passar in i din vardag och vi hjälper dig med ROT-avdraget. Det skall vara tryggt och enkelt att anlita oss. Vårt uppdrag är inte slutfört förrän du är helt nöjd.

Vi ställer höga krav på de målare som arbetar för oss. Detta för att säkerhetsställa att de kan hålla Måleriteamets standard både när det kommer till kvalitet i arbetet och bemötande. På så sätt kan kunder känna sig säkra på att de får den bästa möjliga servicen, och alla på Måleriteamet känner sig säkra att de har kompetenta och trevliga medarbetare.

Det ska vara enkelt att kommunicera med Måleriteamet. Vi finns tillgängliga när och vart det passar dig – oavsett om du föredrar telefon, mail, eller att träffas i egen person. Under arbetet har du en egen kontaktperson hos oss som är lyhörd för dina behov.

På GLK Måleri brinner vi för hantverket och vi är stolta över att kunna erbjuda högsta kvalitet – och såklart nöjda kunder.